Tarief en vergoeding van therapie in Utrecht

Tarieven

De tarieven en duur van de therapie kunnen verschillen per psycholoog, kijk voor de tarieven op psyned.nl of bel ons voor de informatie.

Stem het af met je zorgverzekeraar

Je doet er goed aan even bij je zorgverzekeraar te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Omdat ik aangesloten ben bij de Nederlands Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG) kan je in aanmerking komen voor vergoeding. Lees hier meer over op de website van het NFG.

Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV of werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Contact Therapie Utrecht

Heb je vragen, of wil je graag vrijblijvend advies? Bel dan met ons secretariaat, onze telefonisten helpen je graag. Ze zijn geschoold in de psychologie en vinden voor jou de beste behandeling bij jouw klacht. Er kan een afspraak worden gemaakt bij een therapeut of psycholoog en vaak zonder wachtlijst. Wij zijn er voor jou, bel ons op 030 – 22 70 090.